Idén is részt veszünk a Sziget Fesztiválon önkénteseinkkel

2023.08.04.
|
Olvasási idő: 2 perc

A tavalyi évhez hasonlóan ez alkalommal is partnerünk, a Nem Adom Fel Alapítvány közreműködésével csatlakozunk Cégcsoportunk önkénteseivel a Sziget Fesztivál XS Landjéhez. A Fesztivál közeg már nem ismeretlen számunkra, de idén több újdonsággal is készül az alapítvány, így érdemes lesz figyelemmel követni a tevékenységüket.

Az euJobs HR-Group elkötelezett a fogyatékossággal élők támogatása terén és a foglalkoztatásukkal kapcsolatos munkaerő-piaci szemléletformálás mellett. Fontos része tevékenységünknek, hogy ne csak vállalatként, hanem a kollégáink bevonása által egyénenként is részt vehessünk olyan programokban, amik megerősítik elköteleződésünket.

Az önkéntes rendezvények az euChance programunk keretén belül valósulnak meg, sőt az év során még számos hasonló jellegű tevékenységet biztosítunk a jelentkezőknek. Ezen a nyáron az XS Land új állomásokkal kiegészülve, megújulva várja az érdeklődőket, Cégcsoportunk pedig minden eddiginél nagyobb létszámmal támogatja majd a Nem Adom Fel alapítvány munkáját.  A Sziget Fesztivál – XS Land egy olyan speciális élmény kalandpark, ahol a fogyatékossággal élő emberek élethelyzetével kapcsolatos játékos programokat, játékelemeket próbálhatják ki a Sziget Fesztiválra látogatók. Ezáltal betekintést nyerhetnek a fogyatékossággal élő emberek mindennapjaiba. Ezeket a játékokat az ún. tapasztalati szakértők (fogyatékkal élő személyek) vezetik, az önkéntesek feladata pedig fordítási jellegű, valamint a játékok lebonyolításában vesznek majd részt.

Tavalyi Sziget XS Land az alábbi videón látható.

Oszd meg Te is, de csak ha akarod!
Copyright © 2024 euChance - Minden jog fenntartva!
Adatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztató
Tervezte és fejlesztette:
euSalesman logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram