Aktualitásaink

2023.12.08.

euChance Klub utolsó alkalommal

Olvasási idő: 1 perc
Az idén utoljára szerveztünk euChance Klubot. A szinte már törzshelynek számító Nem Adom Fel! Kávézóban meghitt karácsonyi hangulatban tartottuk az összejövetelt.
2023.11.24.

Meghívó - Újra euChance Klub!

Olvasási idő: 2 perc
Az idei évben negyedjére és egyben utoljára kerül megrendezésre az euChance Klub, amely a megváltozott munkaképességű munkavállalókra fókuszáló programunk rendezvénysorozata.
2023.10.10.

Szervátültetés, dializálás – Hatással vannak a munkavállalási esélyekre?

Olvasási idő: 4 perc
Megváltoztatja a munkavállalási esélyeket a szervátültetés vagy a dializálás? Felelős HR szolgáltatóként fontosnak tartjuk, hogy ezen a területen is tisztább képet kapjunk és adjunk a munkavállalókról.
2023.09.21.

Megváltozott munkaképességű munkavállalók toborzása – de hogyan?

Olvasási idő: 4 perc
„Törekvések vannak, mindig is voltak, ez mégsem elég.” - hangzott el az euChance Klub legújabb klubeseményén, ami az euJobs HR-Group égisze alatt került megrendezésre immáron harmadik alkalommal.
2023.08.18.

SZIGET Fesztivál 2023 – Idén is partnereinkkel együtt segítettünk!

Olvasási idő: 3 perc
Remekül sikerült tavaly a SZIGET XS Land-ben a Nem Adom Fel Alapítvány szemléletformáló kitelepülése, melyet cégcsoportunk is támogatott az önkéntesek biztosításával.
2023.08.04.

Idén is részt veszünk a Sziget Fesztiválon önkénteseinkkel

Olvasási idő: 2 perc
A tavalyi évhez hasonlóan ez alkalommal is partnerünk, a Nem Adom Fel Alapítvány közreműködésével csatlakozunk Cégcsoportunk önkénteseivel a Sziget Fesztivál XS Landjéhez.
Copyright © 2024 euChance - Minden jog fenntartva!
Adatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztató
Tervezte és fejlesztette:
euSalesman logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram