euChance Klub utolsó alkalommal

2023.12.08.
|
Olvasási idő: 1 perc
A képen az utolsó euChance esemény látható a résztvevőkkel.

Az idén utoljára szerveztünk euChance Klubot. A szinte már törzshelynek számító Nem Adom Fel! Kávézóban meghitt karácsonyi hangulatban tartottuk az összejövetelt.

Ez alkalommal az ESG-ről (Environmental, Social and Governance) volt szó, a témához pedig szakértőt is hívtunk: Dr. Győri Zsuzsannát, a Budapesti Gazdasági Egyetem docensét, aki az egyetem egyik kutatóközpontját, a Fenntarthatóság Gazdasági és Társadalmi Hatásai Kiválósági Központot (CESIBUS) vezeti.

Előadásában nemcsak arra tért ki, miért kap ez a téma az utóbbi években olyan nagy figyelmet, hanem arra is rávilágítást adott, hogy cégként hogyan felelhetünk meg az ESG szempontoknak, hiszen hamarosan ez is elkerülhetetlen része lesz a vállalatok mindennapjainak. Ezt követően felelevenítettük a témákat, amelyeket részletesebben megismertünk a Klubeseményeken, és összegeztük, hogy milyen sikereket értünk el. Az euJobs HR-Group elkötelezett a program folytatása mellett, így nem utolsósorban a 2024-es euChance Klubok tervezését is megkezdtük közösen a résztvevőkkel.

Oszd meg Te is, de csak ha akarod!
Copyright © 2024 euChance - Minden jog fenntartva!
Adatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztató
Tervezte és fejlesztette:
euSalesman logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram