Meghívó - Újra euChance Klub!

2023.11.24.
|
Olvasási idő: 2 perc

Az idei évben negyedjére és egyben utoljára kerül megrendezésre az euChance Klub, amely a megváltozott munkaképességű munkavállalókra fókuszáló programunk rendezvénysorozata. Ezúttal egy nagyon aktuális és izgalmas témával, az ESG-vel foglalkozunk majd szakértő előadónkkal és a résztvevőkkel közösen.

Ami eddig történt…

Egy évvel ezelőtt, 2022 decemberében indítottuk útjára az euChance programot, amely köré egy olyan közösségek álmodtunk, amely támogatja a részvevőket abban, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalók munkahelyi befogadásában sikereket érjenek el. A kapcsolódás tere a negyedévenként összehívott euChance Klub. Az eddigi alkalmakon bemutattuk a programunkat és víziónkat az együttműködésről, szakértő vendégelőadóink segítségével pedig beszélgettünk arról, hogy mik azok az aktuális piaci körülmények és trendek, amelyek ismerete elengedhetetlen a stratégiai tervezéshez. Feldolgoztunk olyan húsbavágó témákat is, mint a toborzás, és mindeközben a résztvevők egymástól is tanulhattak.

… és ami most fog:

A soron következő euChance Klubon témánk ezúttal az ESG (Environmental, Social and Governance) köré épül majd. Vajon az ESG lehetőség vagy kötelezettség? Hogyan kapcsolódik össze a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása és a cégek társadalmi felelősségvállalási kötelezettsége? Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk majd, miközben témánkról meghívott szakértő vendégünk, Dr. Győri Zsuzsanna, a Budapesti Gazdasági Egyetem docense fog beszélni, aki egyébként az egyetem egyik kutatóközpontját, a Fenntarthatóság Gazdasági és Társadalmi Hatásai Kiválósági Központot (CESIBUS) is vezeti.

Továbbá az eseményen értékeljük majd a Klub első évét is: sikerek és megoldásra váró feladatok számba vétele és a következő év tervezése. Mindezt kötetlen beszélgetés, kávé, tea, frissítő és finom falatok kíséretében tesszük majd.

Időpont: december 7. (csütörtök), 9:00-11:00

Helyszín: Nem Adom Fel Kávézó és Étterem (1086 Budapest, Magdolna u. 1.)

Jelentkezését az [email protected] e-mail címre várjuk 2023. december 1-ig. Kérjük, adja meg, hogy mely céget képviseli, és ott milyen munkakörben dolgozik! Egy cégtől legfeljebb két résztvevőt tudunk fogadni.

Oszd meg Te is, de csak ha akarod!
Copyright © 2024 euChance - Minden jog fenntartva!
Adatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztató
Tervezte és fejlesztette:
euSalesman logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram