euChance Klub

A kapcsolati háló és a kompetencia kibővítéséért.

Keresse tanácsadónkat!

Tematikus találkozók

Évente 4 alkalommal szervezünk tematikus találkozót kifejezetten szakmai céllal. Az inklúzív munkahelyek megvalósításáért tenni akaró cégek és szakértők részvételével konkrét témákat járunk körül. A részvétel a cégen belül kijelölt, a megváltozott munkaképességű munkavállalók beillesztéséért felelős munkatársak és vezetők számára egyaránt hasznos. A találkozókat elsősorban személyes jelenléttel tervezzük. A helyszíneket alkalmanként az euChance Klub tagjai is biztosíthatják, ezzel bemutatkozási lehetőséget is szerezve a cégüknek.

A találkozók éves programját a klubtagoknak megküldjük. Nem klubtagként a hírek menüpontban tájékozódhat.

Kreatív ötletelési folyamat grafikonokkal
Női vezető átvesz egy elsimerést egy pódiumon

Szakmai rendezvény

Évente egy alkalommal, a fogyatékosággal élők és az önkéntesség világnapja hetében (december első hete) szakmai és kapcsolatéptő rendezvényt tartunk. Ennek során exclusive programokkal készülünk, bemutatjuk a euChance program együttműködő partnereinek sikereit és eredményeit, átadjuk az Esélyt adó munkáltató elismerést.  A rendezvény alkalom arra, hogy partnereink a nyilvánosság elé lépjenek a sikereikkel, tapasztalataikkal, és közben megismerkedjen mások gyakorlatával, tanuljanak, és kapcsolatokat építsenek.

Közös önkéntes programok

Az önkéntesség azon túl, hogy hozzájárul közösségi célok megvalósításához, jótékony hatással van a mentális egészségünkre, ezt ma már megalapozottan állíthatjuk. Az euChance Klub tagjai számára évente két alkalommal átvállaljuk ennek a megszervezését. Az önkéntes munka örömén túl az euChance Klub abban is egyedi lehetőség, hogy más szervezetekkel együtt vehetünk részt a programokban, amely további kapcsolatok kialakítására ad lehetőséget.

Az éves önkéntes programok leírását a klubtagoknak megküldjük. Nem klubtagként a hírek menüpontban tájékozódhat.

Női kéz tart egy kölyök kutyát adoptálás előtt
Piros darts nyíl egy céltábla közepében

Csatlakozási lehetőségek

Az euChance programot megrendelő partnerek automatikusan meghívást kapnak az euChance Klubba.

Amennyiben csak klubtagság érdekli, akár év közbeni belépéssel, arra is van lehetőség!

Copyright © 2024 euChance - Minden jog fenntartva!
Adatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztató
Tervezte és fejlesztette:
euSalesman logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram