Sokszínűségi napok 2022

2022.11.23.
|
Olvasási idő: 1 perc

Az euJobs HR Group 2021. december 3-án nyilvánosan is elköteleződött a megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerőpiaci jelenlétének növelése mellett. Vállalati kultúrájának szerves részét képezi, hogy érdekes, olykor komfortzónából kibillentő eseményeket szervezzen, melyeken keresztül a cégcsoport sokszínűségi politikája formát ölthet. Éppen ezért megszületett, idén először a Sokszínűségi napok elnevezésű eseménysorozat, melynek témái is ehhez kapcsolódnak. Több, mint egy héten keresztül 7 különböző programba kapcsolódhatnak be a kollégák változatos helyszíneken.

Például meglátogathatják a Suhanj! Alapítvány edzőtermét és bekapcsolódhatnak egy spinning órába is. Találkozhatnak a Nem Adom Fel Alapítvány tapasztalati szakértőivel az alapítvány kávézójában. Önkéntesként részt vehetnek az iskoláskorú gyerekek szemléletformálását célzó Világnyitók rendezvényen, vagy az irodában rendezett filmklubban elmondhatják személyes gondolataikat az elfogadásról. Minden munkavállaló maga dönthet arról, hogy mely programokon kíván részt venni, a cég pedig munkaidő kedvezményt biztosít számukra.

Hamarosan képes beszámolóval jelentkezünk az Így csináljuk rovatunkban az élményeinkről.

Oszd meg Te is, de csak ha akarod!
Copyright © 2024 euChance - Minden jog fenntartva!
Adatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztató
Tervezte és fejlesztette:
euSalesman logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram