A személyes tapasztalat és a lehetőség hiányzik általában a kapcsolódásra, amikor valaki idegenkedik

2022.12.13.
|
Olvasási idő: 1 perc

A TrendFM Monitor Délután műsorában Kóródi Edit HR Business Partnerünk és Sokszínűségi tanácsadónk vett részt meghívott vendégünkkel dr. Grózli Csabával, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének stratégiai- és orvos igazgatójával, ahol két nagyszabású programról beszélgettek.

Cégcsoportunk is támogatta a Szövetség közelmúltban lezárult, Millió lépés az életért, 10 hetes kihívását. A kampányban megközelítőleg 6500 fő vett részt, akik összesen másfél milliárd lépést tettek meg.  A cél az volt, hogy megmozgassák az országot, valamint felhívják a figyelmet a szív-érrendszeri betegségekre, mert ebben hal meg minden 2. magyar.

Az euJobs HR-Group pedig eseménydúsan zárja a 2022-es évet, hiszen elstartolt legújabb programunk az euChance, amellyel az a célunk, hogy megoldást nyújtsunk a cégeknek a megváltozott munkaképességű munkavállalók sikeres foglalkoztatásához.

Részletekért érdemes meghallgatni a teljes adást.

Oszd meg Te is, de csak ha akarod!
Copyright © 2024 euChance - Minden jog fenntartva!
Adatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztató
Tervezte és fejlesztette:
euSalesman logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram